Sperry Topsider Gold Cup Mocka Crepe Chelsea Mörk Snus Mocka dojNiA0j9C

B01NBJKCI0
Sperry Top-sider Gold Cup Mocka Crepe Chelsea Mörk Snus Mocka
  • skor
  • mocka
  • importeras
  • gummisula
Sperry Top-sider Gold Cup Mocka Crepe Chelsea Mörk Snus Mocka Sperry Top-sider Gold Cup Mocka Crepe Chelsea Mörk Snus Mocka

Solna

Fyra A Poker Fritid Sportskor Löparskor Atletiska Sneakers Svart wvE9Ap

Miz Mooz Kvinna Frenchie Pump Aska 5bOd5

Nike Mens Air Jordan Flight Oliv Khaki 724495273 LHAODso

Uppsala

Genom att välja något av våra träningskort blir din klättring betydligt billigare.Jämför gärna med priser för engångsträning.

Vuxen 4100:-

Junior 2500:-

Vuxen 360:-

Junior 220:-

Vuxen 2750:-

Junior 1700:-

Junioravtal gäller för personer under 18 år.

Vårt autogiro har ingen bindningstid, men har1 kalendermånads uppsägningstid. Det ärtillsammans med årskortet det mest populära alternativetför dekunder som tränar hos oss regelbundet.

Årskort dag 2900:-

Autogiro dag 265:-

Halvårskort dag 1950:-

Dagkorten gäller vardagar innan klockan 16:00. Kommer duefter klockan 16:00 eller på en helg tillkommer 40 kronor i tilläggsavgift.

Vuxen 1100:-

Junior 600:-

Vuxen 2400

Junior 1400:-

Klippkorten är giltiga i 2 år.Läs mer om Klippkorten.

Klättring + Yoga 800:-

Yoga 600:-

10 gånger 1400:-

1 gång 200 kr

Klippkorten är giltiga i 2 år. Autogirot har en uppsägningstid på 1 kalendermånad.

Vuxen 480:-

Dagkort Vuxen 350:-

Junior 350:-

Vuxen 5500:-

Dagkort Vuxen 4100:-

Junior 4100:-

Vuxen 3700:-

Junior 2600:-

Nike Kvinna Metcon Tre Träningsskon Arktisk Grön / Grå / Hyper Druva Arktisk Grön / Grå / Hyper Druva

Autogirot betalas per månad och saknar bindningstid. Avtalet fortlöper tills du säger upp det, med 1 kalendermånads uppsägningstid(ex. inkommer din uppsägning den 15:e juni avslutas avtalet den sista juli). Uppsägningen skickas skriftligen till [email protected] .

Klippkortet är personligt, men du som står skriven på kortet har möjlighet att ta med en gästoch låta personen nyttja ett av dina klipp vid samma träningstillfälle.Klippkorten gäller i 2 år.

Alla våra träningskort är giltiga för friskvårdsbidrag. Uppge vid köptillfället att du behöver ett kvitto med ditt namn på, så går det att lösa. Många av våra kurser är även giltiga för friskvårdsbidrag. Speciella krav kan förekomma från arbetsgivare.

• Vi fixar det mesta. Alla hemmets rum kommer vara skinande rena och fönster att vara putsade när vi är klara med vår flyttstädning.

• Hos oss ingår alltid en nöjd kund-garanti. Denna innebär att om den inflyttade mot förmodan är missnöjd med något moment av städningen kommer vi och gör om den.

• Fönsterputsning ingår i vår flyttstädning, invändigt och utvändigt. När temperaturen är under -5 grader ingår endast insidan.

• Jourstäd Umeå utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning!

Boka din flyttstädning redan idag: ring Showhow Kvinna Elegant Spetsiga Tå Lågt Skuren Pump Gul
eller skicka ett mail på Keds Kvinna Kickstart Retro Domstol Mono Mode Sneaker Blek Persika Canvas / Mocka
så återkommer vi med pris på flyttstädning!

Har du varit med om att du putsar dina fönster, men vad du än gör tycks de vara randiga, du kanske har missat en fläck eller så sitter det kvar ludd och liknande på glaset? Förmodligen och du är i gott sällskap. Fönsterputsning är något av det som vi anlitas absolut oftast för att utföra och vi förstår varför. Det kan ta lång tid och ofta blir man inte helt nöjd. När du anlitar oss för fönsterputsning ser vi till att dina glas är skinande rena. Jourstäd Umeå AB erbjuder fönsterputs av inglasade verandor, inglasade balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster mm.

Vi hjälper till med fönsterputsning vid byggstädningar, flyttstädning, renoveringar och mycket mer. Vi åtar oss enstaka uppdrag eller återkommande uppdrag, det ni önskar helt enkelt. För dig som bara älskar att ha skinande rena fönster, eller som behöver hjälp med att hålla verksamheten ren, så erbjuder vi fasta priser på fönsterputsning under vår och höst och det går bra att anlita oss löpande.

Jourstäd utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag och vi hjälper er i området kring Umeå. Kontakta oss för en offert på fönsterputs. Inget jobb är för stort eller för litet. Material ingår alltid i våra priser. Frågor kring hur vi arbetar? Varmt välkommen att höra av dig.

Vans Unisex Klassiska Äkta Röd Duk Skatesko Röd

Jourstäd är en städfirma i Umeå som utför all form av städning. Vi är experter på städning och vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska vara nöjda med de tjänster som vi erbjuder. Du kan anlita för att få allt från flyttstädning till enklare hemstädning till allergistädning eller kanske en rejäl städning i studentkorridoren.

städfirma i Umeå
  • Ansvarig utgivare: Ingalill Sundhage
  • Bohusläningen, Östergatan 18, 451 83 Uddevalla
  • 0522-99 000

TTELA ingår i samma mediegrupp som: Adapt Adx , Flors Mens Pisa Tofs Dagdrivare Cognac oinXrwO
, Falkenbergsposten , Göteborgs-Posten , Björklövet , El Natura Kvinna Täppa N427 Arizona Mocka Grön
, Superga Mens Utbildare Cotu Klassiska Intensivt Blå
, Sfnld Kvinna Falla Våren Slip På Dagdrivare Skor Gymnastikskon Lax Ahj6N1kVh6
, Adidas Rörformig Radiell
, Helly Hansen Kvinnor Terrak Traillöparskor Sjö Lila / Lavendel
, TTELA , Uddevalla 7 dagar , Elegantpark Hc1701 Kvinnor Pumpar Chunky Klack Mary Jane Stängd Tå Spets Brud Bröllop Skor Svart
, Dr Zen Gator Mens Terapeutisk Diabetisk Extra Djup Sko Läder Velcro Brun
, , Salewa Medan Ramble Gtx Utsläpp Mörk Denim / Kamomill DAYkblnqia
, Wallstreet Media , Goor Mens Läder Enhetliga Finskor 7 Brun